Deze website is op uw tablet alleen te bekijken in landschaps-mode. Door het tablet een kwartslag te draaien, is de website te bekijken. (U dient wel de optie automatisch draaien op uw tablet aan te hebben staan.)

Ascension

“Perfectie is de natuurlijke staat!
Licht zegeviert!”

De bijzondere, veelkleurige producten van Ascension, heb ik persoonlijk ervaren als een krachtige, waardevolle ondersteuning in moeilijke tijden zowel emotioneel als fysiek.
Piramides, wheels in prachtige kleuren, instrumenten. Ze zijn alle vervaardigd van hoogwaardig glas en bevatten de energie van eenheid en heelheid.
Deze energie met een zeer hoge trilling is ons gegeven door de lichtmeesters, raakt nooit op en is perfect afgestemd op de bewustzijnsontwikkelingen van de Nieuwe Tijd.
De producten dragen, ieder op hun eigen unieke manier, bij aan het vinden van de weg terug naar huis, naar je essentie, naar harmonie. En dat is onmiddellijk voelbaar!
Wat vond ik het een dierbaar en kostbaar moment toen ik de grote piramide (multicolor) neerzette in mijn woonkamer. De energie in het hele vertrek voelde terstond zo licht en zuiver. Nog beschouw ik het als een groot voorrecht deze hoge energie dagelijks dichtbij te hebben en er mee te mogen werken.

Wil je meer weten over Ascension? Neem gerust contact op!

N.B. Ik ben géén distributeur van deze producten maar ik kan je wel een goed, ondersteunend advies bieden.

 

Online Centrum voor Kosmische Psychologie
Spiritueel Ouderschap en Nieuwe Tijd
facebook