Deze website is op uw tablet alleen te bekijken in landschaps-mode. Door het tablet een kwartslag te draaien, is de website te bekijken. (U dient wel de optie automatisch draaien op uw tablet aan te hebben staan.)

Helpdesk

Je goed leren verbinden met de Nieuwetijds energie, is een vaardigheid die je kunt trainen door middel van inspiratie, uitwisseling, advies en ondersteuning. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk en fijn het is om bij iemand terecht te kunnen wanneer je er even niet meer uitkomt of vastloopt.

Wanneer kies je voor de Helpdesk?
  • Als je het gevoel hebt in een crisissituatie te zitten met je kind en ondersteuning nodig hebt.
  • Je behoefte hebt aan inzicht en een luisterend oor.
  • Misschien word je voor een moeilijke keuze gesteld en kun je wel enig advies gebruiken.
  • Leven volgens de Nieuwetijds principes vergt training. Soms ben je het even helemaal kwijt en lijk je terug te vallen in oude gedachten- en gedragspatronen. Inspiratie en uitwisseling zijn dan heel belangrijk!

Je kunt je aanmelden voor de Helpdesk via het contactformulier of per telefoon. Eenmaal aangemeld kun je hier te allen tijde een beroep op doen! Zo voorkom je dat je te lang in een bepaalde situatie met je kind blijft ‘hangen’.

De energie waarmee ik werk is kalmerend, troostend, geruststellend, hoopgevend, ondersteunend en helend hetgeen een gevoel van opluchting, hoop en bevrijding te weeg kan brengen.

Helpdesk
€ 60,- p/u (vanzelfsprekend wordt alleen de verbruikte tijd gefactureerd!)

 

Online Centrum voor Kosmische Psychologie
Spiritueel Ouderschap en Nieuwe Tijd
up down
facebook