Deze website is op uw tablet alleen te bekijken in landschaps-mode. Door het tablet een kwartslag te draaien, is de website te bekijken. (U dient wel de optie automatisch draaien op uw tablet aan te hebben staan.)

Ik werk voor moeders die hun hooggevoeligheid en intuïtie graag willen inzetten om op een nieuwe manier om te gaan met hun bijzondere kind.

Online Centrum voor Kosmische Psychologie begeleidt hoogsensitieve moeders. Moedige moeders die nieuwe wegen durven bewandelen in de opvoeding van hun kind.

Het zijn moeders die in het ouderschap vooral hun hart willen volgen.
Zij zijn bereid volledig te leren vertrouwen op hun gevoeligheid en intuïtie in het contact met hun kind. Hoewel ze diep van binnen weten dat het nodig is om opvoeden op een nieuwe manier te benaderen, missen ze vaak de kennis en vaardigheden om op spirituele wijze invulling te geven aan het ouder zijn.

Herken jij je in een van de volgende situaties?
  • Je wilt graag een liefdevolle, harmonieuze verbinding met je kind maar het lukt je niet deze tot stand te brengen. Ondanks je vele inspanningen ervaar je steeds opnieuw je kind niet werkelijk te kunnen bereiken. Het maakt je moedeloos.
  • Je weet dat je kind anders of moeilijk is en voor jezelf kan je dat accepteren. Toch stuit je bij familie, vrienden en op school op onbegrip. Het vraagt heel veel energie van je ergens met je kind naar toe te gaan. Je bent bang in een sociaal isolement terecht te komen.
  • Iedere dag is voor jou een nieuw begin. Maar dit optimisme is van korte duur. Het uitdagende gedrag van je kind vergt het uiterste van je en binnen afzienbare tijd ontaardt de situatie in een waar drama. Je ziet geen uitweg, bent extreem moe en voelt je bovenal een hele slechte moeder.
  • Je intuïtie zegt je dat een diagnose niet de oplossing noch de weg is. Maar je vindt het moeilijk om deze gevoelens naar de school of het consultatiebureau te verwoorden. Hierdoor ben je eenvoudig over te halen en zet je stappen waar je in je hart niet achter staat.
Voor wie is mijn werkwijze bij uitstek geschikt?

Moeders die op zoek zijn naar vervullend ouderschap. Je bent hoogsensitief en wilt het moederzijn graag beleven vanuit een spirituele invalshoek.

Je bent iemand die het moederschap ziet als een mogelijkheid innerlijk te ontwikkelen. Het ouderzijn zie je als een uitdaging en je bent bereid grensverleggend te denken en handelen.

In je moederzijn ben je moedig! Je wilt je met hart en ziel inzetten voor het welbevinden van je kind. Je beschikt over een groot vertrouwen en weet, ondanks de moeilijke situaties waarin je je dagelijks bevindt, dat je uiteindelijk geleid kan worden naar een oplossing die in overeenstemming is met je gevoel.

Wil je meer weten over mijn werkwijze? Klik dan hier.

 

Online Centrum voor Kosmische Psychologie
Spiritueel Ouderschap en Nieuwe Tijd
up down
facebook