Deze website is op uw tablet alleen te bekijken in landschaps-mode. Door het tablet een kwartslag te draaien, is de website te bekijken. (U dient wel de optie automatisch draaien op uw tablet aan te hebben staan.)

Ontwikkel spiritueel ouderschap door je kind met nieuwe ogen te zien.

Voor je besluit gebruik te maken van mijn begeleiding en ondersteuning wil je natuurlijk weten wat ik voor jou kan betekenen.
Op deze pagina lees je over mijn resultaten, uitgangspunten en werkwijze.

Ik help je het volgende te bereiken:
  • Het contact met je kind geeft je vreugde en maakt je blij. Je realiseert je dat je kind met zijn/haar gedrag een grote bijdrage levert aan jouw spirituele groei en ontwikkeling.
  • Je hebt de durf en de moed om samen met je kind de buitenwereld tegemoet te treden. Je ziet de bezoekjes aan familie en vrienden maar ook het contact met school als leermomenten, zowel voor jezelf als voor anderen, en je bent in staat te genieten van deze uitdaging.
  • Je kunt je verheugen op een dag samen met je kind. Je hebt op een nieuwe manier naar je kind leren kijken en waardeert hetgeen je kind in zijn/haar gedrag tot uitdrukking brengt. Het geeft je energie en je ervaart het moederzijn steeds meer als een spirituele weg die je mag bewandelen.
  • Je bent je ervan bewust dat jouw kind uniek is en zeer zeker niet in een hokje valt te plaatsen. Doordat je sterk in verbinding staat met de energie van de Nieuwe Tijd geef je je kind alle ruimte om zijn/haar missie hier op aarde te verwerkelijken. Het gaat je steeds gemakkelijker af dit naar anderen toe onder woorden te brengen.
Mijn visie

Spiritueel ouderschap kun je leren! Een goed contact met je kind ontstaat door je daadwerkelijk te verdiepen in de principes van de Nieuwe Tijd en je deze zo veel mogelijk eigen te maken. Je zult merken dat je dan als vanzelf met nieuwe ogen naar je kind gaat kijken.

Je kind is de toekomst en leidt je naar de wereld van morgen. Zijn/haar, soms storend gedrag, bevat een voor ons steeds terugkerende boodschap. Jij als ouder hebt het voorrecht om je hiervoor open te stellen en deze te ontcijferen.

Het is belangrijk je niet van de wijs te laten brengen door vele stoornissen waaraan kinderen heden ten dage zouden lijden. In onze samenleving dient alles wat anders is gecorrigeerd te worden. Hierdoor wissen we het uniek zijn van kinderen en wordt vernieuwing en ontwikkeling gestagneerd.

Het is een wonderschone vaardigheid je kind te leren zien met een bevestigende in plaats van een beoordelende blik. De bevestigende blik werkt helend, de beoordelende blik maakt letterlijk ziek en tast de eigenwaarde van het kind aan.

Jij bent als ouder door je kind uitverkoren. Word je hiervan bewust! Sta zelfbewust aan de kant van je kind. Je hebt een belangrijke taak te verrichten. Laat onzekerheid en zelftwijfel niet de overhand krijgen waardoor je beïnvloedbaar bent voor beoordelingen van buitenstaanders met alle gevolgen van dien.

Hoe is het om met mij te werken?

Ik stimuleer je om vanuit een spirituele invalshoek naar de ontwikkeling van je kind te kijken. Hierbij stel ik het zielendoel maar ook de sensitiviteitvan het kind centraal. Je leert vanuit je intuïtie en je gevoeligheid beslissingen te nemen die de missie van je kind hier op aarde ondersteunen. Deze kunnen soms haaks staan op hetgeen maatschappelijk gewenst is.

Ik maak ouder zijn in deze bijzondere tijd inspirerend en leuk. Ik besteed veel aandacht aan het ontwikkelen van moed en zelfvertrouwen om anders in het leven te staan zodat je in de ontwikkeling van je kind nieuwe wegen durft te bewandelen.

Ik bied ondersteuning op momenten dat jij het even niet meer ziet zitten. In een crisissituatie begeleid ik je en geef ik je inzichten om de rust te doen weerkeren tussen jou en je kind.

Wat maakt mij uniek?

Ik ben dagelijks bereikbaar via de Helpdesk. Om hiervan gebruik te maken kun je je aanmelden via het contactformulier of per telefoon. Meestal ben ik direct beschikbaar en anders is een afspraak altijd op korte termijn te realiseren.

Ik laat mij in mijn werk uitsluitend inspireren en leiden door de energie van de Nieuwe Tijd. Ik ben ervan overtuigd dat alleen met behulp van deze nieuwe, bevrijdende energie wij de weg terug kunnen vinden naar onszelf.

Lees hier verder over mijn verschillende vormen van dienstverlening.

 

Online Centrum voor Kosmische Psychologie
Spiritueel Ouderschap en Nieuwe Tijd
up down
facebook